Welkom bij de Praktijk voor Borstvoeding

De Praktijk voor Borstvoeding is al 18 jaar een zelfstandige praktijk van Erna Klein Hofmeijer lactatiekundige IBCLC.

Samenwerking 

 

Er is een goede samenwerking tussen mij en Sytske de Haan van de borstvoedingspraktijk Diepenveen. 

Wij maken gebruik van elkaars expertise rondom borstvoeding en verwijzen naar elkaar als dat nodig is. We willen de lactatiekundige zorg in onze regio zo goed mogelijk waarborgen. 

De samenwerking houdt ook in dat we voor elkaar waarnemen tijdens vakanties, ziekte en vrije weekenden.

Een lactatiekundige IBCLC is een gecertificeerde borstvoedingsspecialist in de gezondheidszorg. Al vele jaren heb ik ervaring met het adviseren en begeleiden van ouders die borstvoeding willen geven aan hun kind. Door mijn werk in het ziekenhuis en bij mensen thuis, heb ik ervaring met allerlei (complexe) borstvoedingssituaties.

Zelf ben ik moeder en heb ik mijn drie kinderen met veel plezier borstvoeding gegeven. Het is een hele mooie fijne periode geweest waar ik heel goed op terugkijk. Dit gun ik iedere vrouw die borstvoeding wenst te geven. 

De Praktijk voor Borstvoeding richt zich op professionele zorg bij het geven van borstvoeding en biedt persoonlijk advies en begeleiding d.m.v. consulten aan huis of in de praktijk.

Ik ben lid van de IBCLC en de NVL. 

Verhuur en verkoop van professionele borstkolven en andere borstvoedingshulpmiddelen vanuit de praktijk én via de webshop op deze internetsite. 

De Praktijk voor Borstvoeding is gevestigd in Schalkhaar, gemeente Deventer. Ik verleen zorg in de gemeenten Deventer, Apeldoorn, Raalte, Olst/Wijhe, Voorst en Rijssen/Holten.

Elke dag ben ik telefonisch, per mail of per app bereikbaar. Stuur gerust een app bericht, ik neem dezelfde dag nog contact met je op.  

Wanneer het niet kan wachten is kun je mij ook 's avonds en op zon- en feestdagen benaderen.

Je kunt mij benaderen voor:

 

06 30447217 

info@praktijkvoorborstvoeding.nl

 

Bedankjes:

*Heel erg bedankt voor al je hulp, steun en oprechte betrokkenheid! Wat ben ik ongelofelijk blij dat er zulke mooie mensen als jij bestaan!! N.

*Onze eerste mijlpaal is bereikt! R. Is alweer 1 jaar. We willen jou bedanken voor je advies in de beginfase waardoor R. Nu nog 2 borstvoedingen per dag krijgt. Het gaat heel goed met haar en met ons. We wensen jou veel succes en wellicht tot ziens bij “de volgende”. M.P.

*Bedankt voor alle goede en fijne zorgen! Ik heb het echt ontzettend gewaardeerd en heb er ook veel van geleerd. Ik weet nog goed de eerste keer dat je mijn dochter bloot tegen me aanlegde en bij me liet drinken! Dat zal ik nooit vergeten, dat was toen ik me voor het allermeest, de eerste keer helemaal moeder voelde! M. En E.  

*Hartelijk dank voor je fantastische begeleiding, je hebt er groots aan bijgedragen dat borstvoeden geen opgave maar genieten is geworden. Dat alles komt ons kindje te goeden en daar zijn we bijzonder blij mee. T. en F. 

*We willen jou bedanken voor je hulp afgelopen week. Ondanks dat het voor jou gewoon je werk is is het voor ons belangrijk geweest dat je bij ons thuis bent geweest. Wij hebben er veel van geleerd. Bedankt voor alle hulp, tips en vooral ook het luisterend oor tijdens de gesprekken. B.K.

*Erna heeft ons heel fijn op weg geholpen met de borstvoeding, ze was altijd beschikbaar voor advies en steun. We zijn nu 4 weken verder en onze zoon drinkt en groeit goed! E.A.

*Ze groeit als kool en ik besef me nu pas echt hoe mooi moeder natuur het geregeld heeft. Complimenten voor jou dat je moeders hierin stimuleert en in hun kracht zet als het om borstvoeding gaat, want het is in deze maatschappij niet overal vanzelfsprekend en even praktisch meer helaas. Dank voor alles en ik hoop dat je dit werk nog lang voortzet en bewustwording blijft creëren van de voordelen van het geven van borstvoeding. T.K.

 

Professionele zorg bij borstvoeding
Lid van de NVL